MASSATGE EGIPCI


Nuria Argudo


Pide Cita

Massatge Egipci


La aromaterapia Egipcia és una teràpia natural que es realitza per a equilibrar i armonitzar a nivell físic, mental, espiritual i emocional. 

Aquesta teràpia es du a terme amb les Esencies Sagrades de Egipte, es una eïna aplicable a totes les persones i totes les edats, independentment a cualsevol ejercici clínic que se estiga aplicant, complementantlo, ja que pot utilitzarse per reforçar cualsevol tractament, arribant a una sanació per una vía més integral, ràpida i neta.

Al treballar amb aquesta teràpia podem fer un treball de excepció mantenint un equilibri psico-emocional/fisic-corporal. 

Els antigs egipcis utilitzaven Set Esències Sagrades per desbloquejar els centres de energía del cos, desbloquejar els Chakres físics. Les Esències que treballa aquesta teràpia son les que veuïem a la imatge de l'esquerra.

La nostra teràpia es du a terme utilitzant la Aquimia Natural per aconseguir el equilibri dels tres cosos: "cos-ment-espirit", amb eïnes com els "Olis Esecials", "Esències Egipcies", "reflexologia", "Fitoteràpia", "Teràpia mineral", "Reiki Egipci". Pots descubrir mes el respecte en els següents enllaços:Facebook, Web Esencias de Egipto.


Massatge de Gotes de Plutja Egipcies

Les Set Esències Sagrades Àuriques són les que s´utilitzen en aquest tipus de massatge, ens proveix d´equilibri i armonia, segons siguen utilitzades, aquest receptes ancestrals les podem descobrir grabades en els temples egipcis de Luxor, Dendera, Karnak i Edfu entre altres. Es poden emplear esències complementaries com ara: "Secret of the desert", "menta2, "Azahar", "Limón" i "Nardo".Teràpia dels Olis Sagrats

Aquesta teràpia es combina amb un altra eïna natural molt eficaç com són els Olis Esencials.Aquestes Joies de la natura actuen netejant neta, ràpida i de forma eficaç en el cos. Els seus beneficis operen a través del olfat, via tópica (absorció a través de la pell) i/o en un difusor armonitzat també en les estancies.

La Aromaterapia Egipcia es veu potenciada amb altres tècniques milenaries com la Reflexologia, Fitoterapia, Reiki Shekem (Reiki Egipci), Teràpia Mineral i Musicoteràpia ( Bacins Tibetans, de Cuarzo, Diapasons, Música en conexió amb la natura...)