NATUROPATIA

Una forma natural de cuidar-se

Alejandro Bonet

                 Demana cita

Tria un mètode natural

En Ecoterra tractem a les persones de forma global, per donar un bon diagnóstic, i un bon tractament hem de tenir en compte tots els aspectes que estàn afectan a ixa persona, es a dir, els seus hàbits o rutines, per eixemple si fa esport o no, la alimentació, el ambient en el que viu, i també les seues emocions. 


Sols quan tenim una visió completa ens possem a treballar en el tractament per a eixa persona. Els tractaments en Ecoterra son elaborats per profesionals cualificats. Per a determinar que va a beneficiar al pacient ens centrarem, a part de en la sintomatologia, en treballar les raons per les cuals ixa persona ha desenvolupat ixa patologia, sols així podem actuar amb eficàcia, desde l'arrel del problema.

Mai hem de pedre de vista la idea de que la Naturopatia es bassa, fonamentalment, en la recuperació del equilibri del organisme, quan ho aconseguim, el nostre cos s'autorregula i tots els tractaments con més eficaços, al mateix temps que estem actuan de manera preventiva davant de altres dolències.

Possa't en contacte amb nosaltres i descobreix els beneficis de les nostres terapies.

REALITZEM TEST DE INTOLERÀNCIA ALIMENTARIA

INFORMA'T