FENG SHUI

SÚMA' T AL FENG SHUI

Qui va dir que el Feng shui era sols una forma de ordenar la teua casa?, amb la nostra terapeuta Arantxa, especialista en Feng Shui, descubriràs aqueta disciplina milenaria va molt més enllà.

El Feng shui és una teràpia que s'aplica tant a la persona, com als llocs, be siga el lloc de treball, o a casa.

Es bassa principalment en favorir el fluxe de energía adecuada en nuestra vida i la nostra casa, concretament a casa es tracta de orientar i dispossar, els mobles, decoració, entre d'altres la manera en que la energía positiva fluix pel nostre llar i la nostra vida.

Si alguna cosa ens diferència en Teràpies Ecoterra, d'altres centres que apliquen també les teràpies Feng Shui, es sens dubte la nostra terapeuta, que es capaç de complementar la técnica del Feng Shui amb treballs per lliurar de bloquejos energètics que tenim al nostre llar, i així potenciar el efecte del Feng Shui, com es natural quan un lloc està net de base els treballs que apliquem fluirá millor.

Així que no esperes més, tal volta alguna cosa que et fa sentir malament, be siga físc o emocional en la teua casa te una sol.lució més simple del que et penses.