ECOTERRA

Ecoterra naix en  2008 , amb la misió de oferir un camí per al creiximent Personal, en el pla físic, emocional i/o mental, i proporcionar a tothom que ho necessite de gaudir de tot el que les teràpies naturals ens oferixen, desde un punt de vista holístic, per a aconseguir- ho propossem diferents tipus de terapies naturals, tallers i activitats.

Està a la nostra raó de ser, implicarnos per ajudar a aconseguir tot el que vullgam. Per a realitzar aquesta tasca, tan necessària avui en dia i d'altra banada tant gratificant com ara es ajudar als demés, contem amb un equip de profesionals, qualificats i especialitzats en les diferents terapies que ens oferixen, ells, amb el seu esforç i compromís son els que ens acompanyarán en tot el procés per a aconseguir els nostres objetius. 

La nostra filosofia és, que la persona dona el pas i pren la desició de cambi, no és senta com un pacient que va a una consulta a que li donen unes directrius i punt, per a nosaltres és molt més, hi ha que acompanyarla, la persona ha de sentir que ens preocupem per ella, i que amb el seu esforç imprescindible ho pot aconseguir.

Quan parlem de creiximent personal, es imprescidible que la persona se'n adone de tot el que va conquerint, i que, encara que estiga dirigida per uns profesionals tots els objetius conquerits son gràcies al seu esforç. A tots ens reconforta i ens sentim orgullossos quan superem una situació o deixem d'una banda d'altres o hàbits perjudicials, quan te'n adones de tot el que estàs aconseguint aumenta la nostra motivació i les ganes per a conquerir noves metes.

El Psicòleg Víctor Frankl ens va deixar la següent reflexió:

''  Quan no podem cambiar la situació a la que ens enfrentem, el repte consisteix en cambiarnos a nosaltres mateixos''.